Friday, 17.05.2024, 12:09 Aţi logat drept Гость |
Liceul Teoretic "Luceafărul"
Meniul site-ului
Noutăţi "fierbinţi"
Politică [21]
Economică [7]
Viaţa socială [7]
Cultură [8]
Sondajul nostru
Are Liceul nevoie de Web-site?
Total Răspunsuri: 67
Mini-chat
200
Home » 2008 » April » 18 » EVENTIS, mereu împreună
EVENTIS, mereu împreună
11:19
 Acum aproximativ 100 de zile, în familia telefoniei GSM apărea un nou membru – EVENTIS.

    Un membru tânăr, dar cu aspiraţii mari. Companiei EVENTIS nu i-a trebuit mult timp pentru a cuceri inimile clienţilor săi cu promoţii, servicii şi tehnologii ultraperformante. Potrivit unor date statistice, dinamica de abonare a companiei EVENTIS o depăşeşte pe cea a concurenţilor, lucru neaşteptat pentru toţi.


    Odată cu majorarea numărului abonaţilor creşte şi acoperirea EVENTIS pe ţară. Acum, cu EVENTIS puteţi comunica în Chişinău şi suburbiile acestuia, în raioanele Criuleni, Dubăsari, Străşeni, Călăraşi, Orhei, Sângerei, Bălţi, Floreşti, Soroca şi împrejurimile acestora. Trebuie de menţionat că în aceste regiuni nu doar se comunică cu EVENTIS, dar se face la cea mai înaltă calitate şi acest lucru este demonstrat de aprecierile făcute de clienţi. Managerul PR, Nicolae Luca, a declarat că EVENTIS a mărit numărul de aparate de emisie-recepţie la 600 de unităţi, iar până la sfârşitul anului acest număr urmează să fie dublat. „Utilizăm cele mai moderne utilaje şi în acelaşi timp cele mai inofensive. Compania EVENTIS lucrează pentru abonaţi şi pentru confortul acestora”, a mai spus Nicolae Luca.

    EVENTIS este şi o companie model pentru Republica Moldova. Până în prezent, EVENTIS a contribuit la Bugetul de Stat, prin diferite impozite, cu aproximativ 45 de milioane de lei.

    În cadrul expoziţiei internaţionale „ComInfo 2008”, care se desfăşoară la centrul expoziţional „Moldexpo”, EVENTIS organizează o promoţie specială – noii membri ai familiei EVENTIS primesc gratuit 50 de Mb de internet.

    Trebuie de menţionat că standul companiei este asaltat de cei care doresc să se conecteze la reţeaua de telefonie mobilă EVENTIS.

    Apropo, EVENTIS are idei creative nu doar în domeniul telefoniei mobile, dar şi în domeniul arhitecturii şi designului. Standul EVENTIS se deosebeşte de toate celelalte. În mijlocul pavilionului central este înălţată o piramidă a tehnologiilor de telecomunicaţie. În interiorul acesteia, EVENTIS a expus cele mai performante utilaje pe care le utilizează: antene, receptoare, emiţătoare şi altele. Un specialist în domeniu poate să aprecieze profesionalismul şi performanţa tehnologică a companiei EVENTIS. Toate acestea fiind produse ale companiei “Nokia Siemens Networks”. Piramida EVENTIS este împodobită de lumini laser de culoare verde. Aceste lumini proiectează pe suprafaţa „minunii” logotipul companiei. Înainte de a elaborarea machetei standului, au fost studiate diferite modele utilizate la diferite expoziţii. Cei de la EVENTIS au dorit să construiască un stand care să fie deosebit şi foarte atractiv. Piramida EVENTIS are mai multe semnificaţii, unul dintre ele este simbolul antenei de emisie a operatorului GSM. Ea este construită din materiale şi aliaje uşoare, care demonstrează încă o dată cât este de „uşoară” comunicarea împreună cu EVENTIS.

    În perioadă 12-13 aprilie, compania EVENTIS a organizat o expoziţie de aparate de zbor. Acest eveniment s-a desfăşurat în cadrul Zilei Mondiale a Aviaţiei şi Cosmonauticii. Expoziţia s-a desfăşurat pe teritoriul complexului „Moldexpo”.

    La această expoziţie au fost prezentate modele de aparate de zbor mici şi ultrauşoare. Cei mici şi cei mai curioşi oaspeţii au primi numeroase cadouri din partea companiei Eventis.

Centre de Deservire a Abonaţilor EVENTIS şi în provincie

    La Bălţi a fost inaugurat Centrul de Deservire a Abonaţilor EVENTIS. Aici oricine poate beneficia de informaţii detaliate despre compania EVENTIS: promoţii, tarife, modalitatea de a deveni abonat EVENTIS. Centrul de Deservire a Abonaţilor EVENTIS din Bălţi este situat pe strada Independenţei, 39 (fostul magazin universal).

Eventis – libertatea comunicării

Internet prin Wi-Fi, gratuit şi pentru toată lumea

Recent, EVENTIS a lansat un nou serviciu, care permite posesorilor de laptop să navigheze pe internet, gratuit, în centru oraşului Chişinău.

Ce presupune această promoţie:

- promoţia este destinată tuturor abonaţilor Eventis;

- expediază cuvântul wifi (mărimea literelor nu contează) la numărul 4444 şi primeşte cheia de acces gratuit la Internet prin intermediul Wi-Fi;

- preţul unui sms este egal cu preţul unui sms obişnuit, conform planului tarifar selectat;

- acţiunea unei chei de acces este valabilă doar 1 oră.

Efectuează un Test-drive cu cei de la EVENTIS

    EVENTIS aduce în dar clienţilor săi 1MB de trafic Internet gratuit şi oportunităţi nelimitate de Internet mobil la preţuri avantajoase.

    1Mb de trafic este suficient pentru ca să încercaţi şi să apreciaţi la justa valoare calitatea şi viteza EDGE/GPRS oferite de EVENTIS. Iar cei care vor dori, vor putea beneficia de posibilităţi suplimentare.

    Toţi abonaţii primesc 1 MB automat fără a fi necesare alte setări adiţionale.

Categoria: Viaţa socială | Vizite: 728 | Adăugat de: luceafarul | Rating: 0.0/0 |
Total comentarii: 0

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Logare
Calendarul noutăţilor
«  April 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Căutare
Prieteni
Online

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0